.

Det var inte omöjligt. Jag har klarat det. Att slå världsrekord i ultradistans på roddmaskin.
25-26 september 2010 blev jag världsrekordhållare.

tisdag 28 juni 2011

Konsten att gå ner 2,5 kg på 24 h

eller

Sagan om den elaka baguetten
Baserad på en sann händelse

Det var en gång en hungrig flicka som åkte till ett fjärran land som var känt för sin goda mat. Innan hon åkte sin väg fick hon rådet: var försiktig, för om du vredgar matgudarna i landet kommer de att straffa dig!

På dagarna njöt flickan av det varma vattnet medan vinden blåste genom hennes hår och solen strök sina strålar mot hennes kind. På kvällarna dukades festmåltider fram (till priset av ca 12 euro, Bara för dig min vän) Med stora ögon tittade flickan på när de exotiska rätterna dukades fram, bara mat från det främmande landet så att matgudarna inte skulle vredgas henne.

En dag blev flickans hunger alldeles extra stor och hon tänkte att gudarna säkert inte skulle bli arga för ett litet avsteg. Hon hade just gått förbi en baguettförsäljare och det hade sett alldeles förfärligt gott ut. Den hungriga flickan gick tillbaka och köpte sig en av de förbjudna smörgåsarna (med salami och ost).

Några timmar senare var gudarnas hämnd ett faktum och flickan blev svårt sjuk. Under mer än 24 timmar fick hon som straff inte behålla någon mat eller vätska som hon försökte få i sig.

Så kan det gå om man åker till ett fjärran land och inte tänker på vad man stoppar i sig. Ingen kom till skada under sagan och flickan har i dagsläget återhämtat sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar