.

Det var inte omöjligt. Jag har klarat det. Att slå världsrekord i ultradistans på roddmaskin.
25-26 september 2010 blev jag världsrekordhållare.

fredag 25 februari 2011

Inte ett speciellt ok mellanmål

Du är på språng, känner att det börjar bli dags för ett mellanmål och dyker in i en affär. Där i kyldisken står den: en yoghurt för människor i farten, i en annorlunda förpackning. Du har fått syn på Yoggi Squeeze.

Som av sig självt rör sig din hand mot förpackningen. "Hmm....den ser ju lite kul ut" tänker du. Men snabbt, dra tillbaka handen innan du tar upp förpackningen. Jaha... du har redan plockat upp den. Ställ tillbaka den i så fall. Jag repeterar: STÄLL TILLBAKA FÖRPACKNINGEN!! Den är helt enkelt inte värd pengarna. Visst går det att klämma ut innehållet utan kladd, men det känns fånigt och är inte helt enkelt att få ut det sista. Dessutom är Mango/ananas lite väl syntetisk i smaken.


Bilden är lånad från Arla


Visst ja, du var sugen på ett mellanmål. Flytta handen en bit och ta en vanlig yoghurt istället. Sedan ber du snällt i kassan om en sked och tar det lite lugnt de få minuterna som det tar att sleva i dig yoghurten. Var det inte ganska skönt att stanna upp en liten stund istället för att rusa som en galning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar